söndag 20 juli 2014

KROATIEN - DAG 1

Idag steg vi upp strax efter klockan sju och gjorde iordning oss för frukosten. Vi har nu fått ett bord vid fönstret med havsutsikt som kommer vara vårt bord hela veckan, superskönt att slippa bli tilldelad bord varje gång. Igårkväll fick vi ett bord precis vid buffén så vi frågade imorse om vi fick byta och det gick bra.

Frukosten var helt kanon, över min förväntan. Det fanns massor med olika bröd och bullar, flingor, yoghurtar, fil, american panncakes, ägg på 4 olika vis, frukost, massa marmelader, 3 olika juicer, kaffe, thé, ja you name it!
Proppmätta blev vi i alla fall!

Efter frukosten gick vi iväg och köpte strandhanddukar samt flipflops till Kim.
När vi gjort det la vi oss på stranden och sola och bada i 2-3 timmar, dvs mellan klockan 8-11. Vid 11-tiden gick vi till hotellpoolen istället då det var knökat med folk på stranden.

Stranden bestod av lena stenar, så man blev inte sådär sandig och äckligt. Riktigt skönt och svalkande i det turkosa vattnet! Det är helt sjukt vad glasklart vattnet är. Det känns som att man är jättenära botten men jag och Kim försökte nå botten efter att vi simmat ut några meter och det var omöjligt. Helt fantastiskt fint är det iaf.

Vid 13-tiden satte vi oss på uteserveringen vid hotellet och delade på en pizza med varsin öl, supergod pizza!

Nu tänkte vi gå längs stranden lite och bort till hamnen och kolla runt lite. Det är så varmt så man kan inte ligga stil.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar