söndag 30 juni 2013

SUMMER

Veckorna går så otroligt fort och helgerna går ännu fortare... Tyvärr!
Strålande sol har vi haft hela helgen och en pool har vi satt upp för att kunna ta ett svalkande dopp när det är varmt ute. Älskar verkligen sommaren!!

Altanen är helt klar nu också, lite småfix kvar så som fästa trappen vi byggt.

Igår kom pappa och Malin över på lunch och fika. Pappa hjälpte oss med att fixa passbitar samt kakla i köket. Malin hjälpte till att göra hemmagjord flädersaft, sjukt gott!! :)

Så nu börjar köket likna ett riktigt kök med massor av utrymmen och vrår. I veckan kommer högskåpet (skafferiet) till köket som vi beställt samt alla handtag.
Idag fogade jag kaklet, så det vi behöver göra nu är att fixa kakellist, skruva fast bänkskivan samt hörnskåpet, montera högskåpet och sätta på täckskivan. Även fixa belysning i hörnan samt dekorlister och dra om elen till kökslampan.
Ganska mycket småpyssel kvar.

Nästa projekt är att bygga upp väggen, som egentligen är original i dessa 3:or men av nån anledning valde de förra ägarna att inte sätta upp den när lägenheterna byggdes. Men vi ska ha den, då får vi ett till rum som ska vara gästrum/kontor.

Igår provade jag även att vara barnvakt åt min gudson samt att lägga honom för natten. Allt gick strålande, han gnällde inte efter mamma och pappa en enda gång :) sen somnade han som en prins och sov hela natten fick jag höra.
Dom ska nämligen åka bort den 13 juli och sova borta så detta var ett litet test och det gick ju strålande :) längtar redan till nästa gång!



- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar